English Български 
За нас

Профилирани сме в следните направления: Уникални софтуерни системи: Имаме дългогодишен опит в разработването на софтуерни системи за управление на производствените процеси, системи за управление на големи търговски фирми и call центрове. Наши клиенти са фирми, които не могат да открият решения за своите нужди сред масово предлаганите софтуери на пазара. Системите ни работят дълги години във фирмите: Nokia Siemens Networks, Радио СВ Такси (9 1263) , Такси-С-Експрес (9 1280), Гопет транс, ТП “IKEA”, Рекламна И PR Агенция „ПРИМА“, СПС – Програмни продукти и системи, Уникарт и др. Ако искате да узнаете още за проектите ни натиснете тук.

Масов софтуер Resto – Ресторантьорски софтуер. Това е един от най-евтините продукти на българския пазар, но едновременно с това много надежден и изключително богат на функционалност. ИТ поддръжка Много фирми под това понятие разбират поправка на компютри и инсталиране на програми, но не и ние. Ние даваме много повече. Даваме нови хоризонти за оптимизиране на работата на база на ИТ решения в съответствие със спецификата на дейността им. Внедряваме модерни решения базирани на водещи производители: IBM, HP, Microsoft, Cisco, Microtic и др. Наши дългогодишни клиенти са: M & M air cargo Bulgaria, Imperial tobacco PLC, ХАДЖИЕВ & СО, Метал Днепър ООД, Mundipharma, Уникарт, Прес служба към посолството на Гърция в България и др.
Другите за нас:

"Прогледнах."
Валентин Аройо Изпълнителен директор на фабриката за печатни платки СПС на въпроса с какво се промени работата във фабриката след внедряването на нашата система.