English Български 
Добре дошли на страницата на „АЛФА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ООД“

Запитвали ли сте се какво се случва, когато се обадите в някоя таксиметрова компания за да поръчате такси? Ако сте от София вероятността да попаднете на система разработена от нас е много голяма т.к. две от най-големите софийски фирми за таксиметров превоз работят с нашето решение.
Клиентите които ни се доверяват стават все повече, защото

НИЕ НЕ КОПИРАМЕ, А СЪЗДАВАМЕ ОРИГИНАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Рекламен клип на ТАКСИНАВИГАТОР

Сайтът за онлайн търговия www.24open.bg вече обслужва клиенти в София.
1.8.2016
Системата е разработка на Алфа електронни системи ООД, базирана на бизнес платформата DataSource и включва множество модули, осигуряващи автоматизацията на голяма част от процесите в онлайн бизнеса: Андроид базирано пикерско приложение Система за автоматизирано следене на наличностите и определяне на ценовата политика. Модул за картови разплащания към банка ДСК Автоматизиран модул за парични преводи интегриран към банка ДСК Модул за геолокиранe и маршрутизиране на пратки Автоматизиран модул мейлинг на дневните промоции.

Алфа електронни системи ООД партньор на логистична бизнес конференция 2015
01.10.2015
За поредна година "Алфа електронни системи" ООД партнира на логистичната бизнес конференция, която ще се проведе на 30.10.2015 в Sofia Event Center (SEC). Фирмата ни представя системата за спедиторски компании TRANZIT.

ТАКСИ "СИТИ ИНВЕСТ" - Велико Търново с TAXINAVIGATOR
01.09.2015
TAXINAVIGATOR работи вече и във Великотърновска таксиметрова компания. Желаем успех.

ЕВРОЛИЙЗ ТАКСИ СОФИЯ с TAXINAVIGATOR
01.02.2015
Поредната софийска фирма избра да продължи развитието си със системата TAXINAVIGATOR.

Нов рекламен клип на ТАКСИНАВИГАТОР
21.1.2015

 

АЛФА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ партньор на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2014
01.10.2014
В продължение на сътрудничеството със списание Логистика от 2013 и тази година нашата фирма ще участва като партньор в провеждането на едно от най-значимите събития в бранша. Фирмата ни ще се представи с рекламни материали за системата ни за спедиторски фирми TRANZIT.

ПАНДА ТАКСИ С КОЛ ЦЕНТЪР ТАКСИНАВИГАТОР
01.09.2014
Софийската фирма Панда Tакси изгради кол център с ТАКСИНАВИГАТОР. Системата намалява с повече от 50% времето за обслужване на клиентите.

ТРАНСКАПИТАЛ ВНЕДРИ TRANZIT
01.09.2014
С удовлетворение анонсираме присъединяването на фирма ТРАНСКАПИТАЛ към семейството на ползвателите на нашата система за спедиторски фирми TRANZIT. Пожелаваме им успешно развитие на бизнеса.

ФОРС ДЕЛТА
01.05.2014
Фирма Форс Делта внедри системата ССНавигатор.

 

БОДУ СОД
10.03.2014
Фирма Боду СОД внедри системата ССНавигатор разработена от Алфа електронни системи ООД Във всеки от автомобилите има инсталиран таблет, който следи различни параметри на работата на екипите по охрана При възникване на аларма системата автоматично избира най-подходящия автомобил и го навигира до обекта. Следят се времената за реакция и маршрута на патрулите и др. ССНавигатор е базирана на вече доказаната система за таксиметрови компании ТАКСИНАВИГАТОР. Тя ще позволи намаляване на времето за реакция и повишаване на надеждността на предлаганите от СОД услуги.

Логистична бизнес конференция на тема Съвременни технологични тенденции в логистиката: Продукти и решения, 31 октомври (четвъртък) 2013, София Ивент Център (SEC) - Парадайз център
1.10.2013
Фирмата ни ще участва с щанд и презентация на последната версия на продукта за спедиторски фирми ТРАНЗИТ.

Софийската фирма "Такси С-Експрес" внедри TAXINAVIGATOR-GPS
15.1.2013
Като естествено продължение на развитието си нашия дългогодишен клиент внедри TAXINAVIGATOR-GPS.

Софийската фирма "Грийн такси" избра TAXINAVIGATOR
1.11.2012
От 1-ви октомври култовата софийска фирма "Грийн такси" започна да обслужва клиентите си с TAXINAVIGATOR.

SMS известяване в РСВ такси
1.10.2012
От 1-ви октомври клиентите на софийската фирма за таксиметров превоз РСВ такси - 91263 ползват нова услуга - SMS известяване като част от системата TAXINAVIGATOR. Услугата работи с абонати на всички мобилни оператори в България. С новата придобивка мениджърския екип на СВ се надява да намали времето за обслужване на клиентите, като същевременно се облекчи работата на центъра за поръчки на фирмата.

Пловдивската фирма "ИНТЕР ТАКСИ - 9199" избра TAXINAVIGATOR - GPS.
1.08.2012
От 1-ви август започна внедряването на TaxiNavigator-GPS в една от най-популярните пловдивски фирми за таксиметров превоз - "ИНТЕР ТАКСИ - 9199". По обясними причини, доскоро известна като "РАДИО ИНТЕР ТАКСИ" компания, премахна думата "РАДИО" от логото си. Новата система премахва необходимостта от радио комуникации. Очаква се до края на другия месец, 100 от такситата на компанията да бъдат оборудвани с 7" таблети.

СИКО ТРАНС избра "TRANZIT"
Софийската спедиторска фирма СИКО ТРАНС избра като трамплин за своето бъдещо развитие нашия спедиторски софтуер "TRANZIT". Мениджърския екип на СИКО сподели, че преди да изберат нашия продукт са провели обширно проучване на предлаганите на пазара решения. "ТРАНЗИТ" успешно работи повече от 5 години в една от най-големите спедиторски фирми в България ГОПЕТ ТРАНС в няколко държави в Европа.

Софийската фирма "РАДИО СВ ТАКСИ 1263" с нова GPS система.
1.9.2011
Фирма "Алфа електронни системи" ООД разработи и внедри във ф-ма "СВ Такси-1263" модерна GPS система. Всяко такси разполага с таблет с достъп до интернет. През таблета такситата получават адресите за изпълнение, навигация до тях, връзка с ЦДП, излъчване на рекламни клипове за пътниците, както и карта с разположението на другите таксита на компанията в София. Към 1.3.12 над 500 таксита на компанията са включени в системата.

Така изглежда картата на София към 27.03.2012:

Фирма "АЛФА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ООД" разработи и внедри уеб сайт за онлайн поръчки във фирма "Радио Св Такси - 91263". Сайтът е интегриран към TAXI NAVIGATOR и предлага нов и удобен начин за поръчка на такси. Системата позволява въвеждането на адреса от карта и показва на клиента статуса на заявката в реално време, включително и проследяване на времето до пристигане на таксито. Допълнително на клиента се предоставя възможност да впише коментар, оплакване, предложение или данни за изгубени вещи, към съответния таксиметров превоз.

От 1 Април TAXINAVIGATOR е внедрен в софийската фирма за таксиметров превоз "I TAXI".